Monday, June 30, 2008

Updates from Nadhrah & Zurinah

Hello kawan2...I'm back! (siapa lagi kan??)

Latest Amy dapat contact balik dgn satu lagi budak N03: Zureen - Zurinah Hamzah. Dia contact Amy thru email I think one week after Amy post pasal Anis tu. Zureen sekarang kat Pasir Gudang Johor, and she had met Fadzi dah :)..ada la little reunion gak kan? She's a fulltime housewife with 3 adorable kids..gambar kat bawah ni.
Ni description dlm email dia "hai amy, ni zureen ada attach gambar .. gambar ni masa birthday anak sulung dekat sekolah (last november) n masa birthday anak yang bongsu last february. anak zureen yang sulung umur dah 6 tahun aisha nasuha, second one ainul mardhiah 4 years old n the youngest muhammad aqil baihaqi 2 years old ... yang paling havoc in the family. gambar lelaki tu..my husband hairul hizan ahmad.."

Zureen ni ada jual macam2...I've lost count already. Segala serba-serbi dia jual...telekung, tudung, brooch, gelang, baju budak2...you name it. So, kalau berminat bleh contact Zureen's email : zureen76@yahoo.com

Nadhrah pun ada bagi gambar dia kat Amy. Cerita dia bleh tengok kat post pasal Amy jumpa Anis tu, kat bahagian comment.

By the way, Amy baru perasan Jie ada tulis blog rupanya last year dlm ni tapi dia tak publishkan and it was left there in the draft. Padanla dia kata dia susah nak post kan blog, rupanya she left there in the draft. So, ni Amy dah publishkan and change the date supaya it displayed as a recent post. Buat pengetahuan Nadh, depa ni semua Amy dah bagi username and password utk buat blog dlm ni tapi masing2 busy kut..

Pasal reunion tu, minta maaf la tak comfortable nak buat kat rumah Amy duduk sekarang sbb ni rumah parents, so macam rasa tak 'bebas' gitu. Rumah Amy insyallah hujung tahun ni or awal tahun depan siap kut. I was thinking maybe we can meet kat Curve or Ikano since Anis bukak kedai kat situ. So, we can all meet up at one of the restaurants there, lepak2 borak2, then after that bleh la pegi visit kedai Anis sekali...one of my suggestions la. If you all ada apa2 lagi cadangan bernas, then put a comment here ok?? Till later!

Writer : Amy

1 comment:

nut said...

fuihh..cun nya jie. Amboi...selamat lah ye..alam rumah tangga..tak kira la baru or lama..

ok pasal reunion..hmm ok la the curve pun ok lah...set the date..ni tanya org2 yg bekerja la..cam nut ni hari2 pun ok takdak masalah..

mmmuuahhss