Friday, March 19, 2010

It's 2010

Wah, dah hampir 2 tahun tak update..sampai dah nak lupa password. The very reason Amy login pun cuma nak update what's happening to all the No3 people la.

Ada a few yg dah ada kat overseas mengikut suami bekerja or ikut husband study dan study juga. They are Nadhrah, Intan Lily and Marina.


Nadh ikut husband dia ke Qatar bekerja

Intan Lily ke Newcastle, ni gambar anak dia. Husband dia sambung buat PhD, and Intan pun tgh sambung study

Marina ambik unpaid leave setahun ikut husband dia ke UK, lupa which part of UK. London kut.

Yg baru dpt baby (last year) Ucop dan jugak Jie (sorry takde gambar)..congrats.



Saiful kahwin 2008 ke 2009 tak ingat dah..dia kata dia ada hantar jemputan tapi Amy tak dapat. Latiff plak kahwin last year, he did sent invitation and Amy pun dah inform kawan2 lain tapi Amy tak dpt pegi sbb kena attend wedding side family hubby. Bert pun dah ada anak, ni gambar dia. Baru dpt contact balik through Facebook.


Sebut pasal Facebook, dulu dok cari2 Salbiah and Aidi last2 jumpa dlm Facebook, alhamdulillah.




I have also received bad news on our fellow No3. Remember Nik? One of anak dia meninggal due to dengue in February, Latiff yg bagitau so I sms-ed Nik ucapkan takziah. And for Zureen plak, husband dia tengah last stage kidney failure..now asyik buat dialisis je and waiting for penderma punya queue. Sama-samalah kita doa agar Nik and Zureen tabah menghadapi dugaan ni.


As for Yan, Aida, Lin, Fadzi, Zul, Maff and Anis..memasing dgn kerja dan business masing2. Hopefully semuanya sihat dan bahagia. U all take care eh.
Amy tak upload lagik gambar N03 reunion masa 2009..insyallah soon.

3 comments:

Marina said...

Thanks a million Amy!!! Tanpa Amy mmg tak tau apa citer member2 N03 dan tak bernyawa blog ni..hehehe

Amy said...

Ina, thanks :). Tahla, Amy syg sgt dgn kawan2 No3 nih..:) Nadh ada cadangkan buat group N03 kat FB, ok gak la since semua dah ada FB.. akan diconsider ..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)