Friday, May 9, 2008

I found Anis!

Letih la kan asyik Amy jek yg update dlm nih :)

Yeap, I found Anis! Terserempak dgn dia kat KL hari ni. Terperanjat dia. Kurusnya dia sekarang, maintain body gitu. According to her, she's married for 7 years and ada anak yg dah berumur 6 tahun. Sekarang dia buka butik kat Ikano, The Curve. Dia pesan kalau kita ada nak buat gathering, dia ajak buat kat IKEA or Ikano la..so that bleh jumpa dia sekali. Entah bila la reunion N03 nak jadi kenyataan kan? Insyallah, one fine day.

Anyway, Amy dah dapat contact number dia. So rasanya most of No3 classmates Amy ada simpan nombor la. Cuma tak tahu Salbiah, Zurin, Nik dgn Latiff kat mana je. Munzir dgn Aidi walaupun takde contact number, tahu gak la diaorg ada kat mana kan. Zul ada nombor, tapi macam tak berminat nak balas pun sms atau call yg dibuat..so entah la.

I just hope that we keep in touch... tu je :). Well, hopefully you all semua sihat2 selalu.. till later beb..signing off.

6 comments:

Nut said...

Assalamualaikum..
hehe..nut baru tahu la kita ade NO3 blog..sory la..xde sapa bgtau pun.

Ok..Amy terus terang nut sebenarnye x tau nak blog2 ni..dah karat komputer beb..

Meh la nut citer sket kot2 ade kawan x tau ape citer nut ni kan (dgn x malunyer)..
Nut dah 3 anak..2gals and latest a boy..gambar nanti la bile nut rajin nut bubuh sini. nut dah 5thn jadi ibusuri..wargh wargh..antar amik anak2 skool. And maybe soon..very soon nut and family nak merantau ke Middle East..huby keja kat sana..as to when nak pegi tak sure lg sbb tentative date dr org sana.

Ok back to reunion..hmmm...
kalu tak ramai sgt ape kata kita pilih la rumah sapa2 utk jadi venue gathering kita..then kita order catering ke...or amy masak ke..hehehe. tak pun book je McD or KfC (tapi tak berapa syok sbb selalu crwded)..

ok gtg..till later..harap2 blh jumpa dlm bln terdekat ni

Nut said...

Aik..takde reply dari sesapa pun dah seminggu kot nut bubuh celoteh nut..ish ish bz sungguh kawan2 ku semua.

bile nak jadik kite nyer reunion nih? Nanti nut usya2 tpt area ampang ni ok..org lain usya gak la tpt2 lain kat area korang pastu kita banding2 ape yg blh dibandingkan..ye tak.

ok chow.

Amy said...

Tell me about it Nadh..masa mula2 Amy buka blog ni semua beria gak la.. pastu senyap sunyi sepi. Lupa nak update that I've found Zurin too. Dia email Amy and sent some pictures of her and kids. Nanti Amy post sini.

Marina said...

Hi nut...(kiss pipi kanan, pastu pipi kiri pulak)

Tak tau pun ada new entry, biasanya amy akan email semua org bila ada entry baru...agaknya amy bz dgn tempat kerja baru kot :P

Moh le memeriahkan blog nie. Lama bonar dah entry ambo kat depan, naik malu den!!...hehehe

NUt said...

ok ok takpe la..sapa baca dia ceria cewwaahh. eh marina duduk mana skang nih? Nut penah nampak marina kt area kg pandan ni.tuu dulu laa zaman nut baru2 kawin n still keje la..


eh cemana reunion kita ni? Buat umah Amy je la...kita pakat bawak makanan sorang sikit ke nak pakai katerer? nut blh tolong order tp nak bayar kena tong2 bersama la..tu yg masalah problem tuu..kang oder utk 20 org yg datang 5 org..sapa nak tolong tanggung belen...tp kena jadi buat laa pleasssssee

nut said...

Assalamualaikum

nut ade anta emel wt photos to amy..just nak share ng kawan2 update nut skang yg makin bosar!!
hope amy blh bubuh dlm ni ekk..ok

eh ape citer nak gathering ni? Tak jadik ke? alaaa...