Thursday, August 23, 2007

An update from Marina

Well…secara tiba-tiba dah jadi emak orang after bini orang. My baby was born on 3rd May 2007 at 4.30pm…after 12 hours in labour room (phew..!!). She was 3.14 kg then, now is 6 kg. We name her Nureen Aishah. The name Aishah is actually after my late mother. So we just add Nureen kat depan (hehehe). Simple je nama dia kan? Tapi (I know we shouldn’t start sentence with ‘tapi’….tapi nak jugak!), it took us months nak cari sepatah perkataan kat depan tu. Barulah tau rupanya payah nak cari nama nie…or we’re not creative enuff kot…

I will let the pictures below tell the rest of the story….

2 days old

2 weeks old
Cukur rambut oleh Mak Bidan Sg Petani, Kedah
After shaved, 1 month old
2 months old
3 months old


Latest

Posted by : Marina




5 comments:

Amy said...

Suka sangat gambar yg last sekali tuh.. comey cam mama dia! eheheh
Ok next, sapa punya turn nak update ni?? Gambar Jie kahwin akan di load tidak lama lagi..tunggu!!

Marina said...

Tq so much Amy....

Mama dia dah berkedut la skrg..heheh...

Actually, baru dapat tengok post sendiri hari ni, last week balik kg FIL meninggal dunia.

Tak mo apply ker Uni Arab yang baru advertise dlm paper last week? Tak silap somewhere in Shah Alam.

Amy said...

Takziah about your FIL. Uni Arab? Nama penuh apa? Nanti amy browse. Thanks dear!

Nomee said...

Marina : Tahniah. Comey nyer... Muah!

Marina said...

Nomee,
Tq .....Muah jugak! Dah brp orang anak skrg?

Amy,
Lupa la nama Uni Arab tu...Cepat la anta resume kat kita, ada vacancy in admin...kalau masih berminat la. Tp Uni Melayu biasalah, politik org Melayu...